Over

WAAROM?

Stichting AFLAS heeft als doel het LAS-netwerk te activeren en verbinden. Het netwerk bestaat uit LAS-studenten en -alumni, vrienden van AFLAS, ouders van LAS-studenten en -alumni en docenten van LAS.

Wij geloven dat dit netwerk het potentieel heeft een meerwaarde te creëren. In eerste instantie voor de leden door elkaar inspiratie te geven, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. Maar ook (zo LAS-optimistisch zijn we wel) voor de maatschappij, door middel van innovatieve samenwerkingen en het ontstaan van groepen en organisaties met veel diversiteit in kennis en achtergrond. De leden van dit netwerk verschillen veel van elkaar: in studierichting, werk en levensvisie. Wat we delen is de passie voor LAS: natuurlijk altijd met die zelfkritische blik die LAS ook kenmerkt.

HOE?

Stichting AFLAS organiseert activiteiten om dit doel te bereiken. Daarnaast functioneert AFLAS als tussenpersoon. Heeft u een vraag (bent u bijvoorbeeld op zoek naar iets of iemand) of kunt u ons ergens mee helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Bestuur

Van links naar rechts:
Lars Heuver, Julia Matser, Davitze Könning, Anne Rotteveel, Iris Schöder, Alwin van der Ven en Aafke Schaap.